Wondernemers Lunchen in 2022

Het is weer tijd om elkaar te zien! Schrijf je in voor een heerlijke lunch samen met andere ondernemers uit de gemeente Leidschendam-Voorburg. Laat via wondernemers@outlook.com weten dat je aanwezig wilt zijn en wij zorgen dat je inschrijving officieel is en er een lekkere lunch voor je klaarstaat. We zien je graag op 28 april, 1 juni of 9 september!

Wondernemers Brunch

Wil jij met een klein groepje Wondernemers praten over ondernemen in deze gekke tijd? Wil je kennismaken met ondernemers uit onze gemeente? Heb je zin om met gelijkgestemden te brunchen bij één van de leukste lunchzaken van Voorburg? Meld je dan aan!

Wij nodigen je uit! Om samen met ons en andere ondernemers uit de gemeente te brunchen, ervaringen te delen, gemotiveerd te raken en misschien wel samenwerkingspartners op te doen. ?☕ Er zijn per datum maar 6 plekken beschikbaar dus wees er snel bij! Aanmelden kan voor de data 7, 11 of 14 oktober. Aanmelden doe je via de mail (wondernemers@outlook.com).

jonge ondernemers

Geen voorjaarsborrel 2020

We moeten aanpassen

Helaas, ook wij moeten ons aanpassen aan deze tijd. Na de succesvolle borrel in januari waren we er weer helemaal klaar voor om onze eigen borrel neer te zetten in het voorjaar. We wilde jullie weer ontmoeten op een inspirerende locatie met een inspirerend programma. Door alle maatregelen rondom het corona-virus hebben we besloten om het programma door te schuiven naar volgend voorjaar.

Voor aankomend najaar hebben we ook weer plannen, hopelijk zijn de regels tegen die tijd versoepeld en kunnen we elkaar weer ontmoeten. Hou vooral onze facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.

 

Klaar voor de start

NEXT LEVEL

Volgende week is het zover, de eerste ondernemersbijeenkomst van 2020. Deze keer niet enkel met Wondernemers, maar met heel veel verschillende soorten ondernemers uit de gemeente Leidschendam-Voorburg. Net als vorig jaar hebben wij de handen ineen geslagen met de andere ondernemingsverenigingen binnen de gemeente om voor jullie een borrel te organiseren die in het teken staat van ontwikkeling, lekker eten én netwerken met nieuwe en ervaren ondernemers én uiteraard proosten op het nieuwe jaar.

Meld je vandaag nog aan voor het hele programma of een gedeelte van het programma via de pagina van Eventbrite. (Let op: deze editie is aanmelding verplicht!)

Klaar voor de Start 2020

Woensdag 15 januari 2020
Seminars van 17.00 tot 18.10 uur (inloop vanaf 16.30 uur)
Nieuwjaarsbijeenkomst van 18.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.00 uur)

Deelnamekosten € 10,00 incl. BTW (inclusief hapjes en drankjes)

Kom ook begin 2020 weer naar Klaar voor de Start. Het thema dit jaar is ‘NL Next Level’. Met een interessante combinatie van een informatief en prikkelend programma en volop gelegenheid om bij te praten en gezellig te dineren belooft het een interessante bijeenkomst te worden! 

Het programma van 15 januari gaat om 17.00 uur van start met het informatieve programma dat in het teken staat van het thema ‘NL Next Level’. Met verschillende seminars staat inspireren en nieuwe kennis opdoen centraal.

Van 18.30 tot 19.30 uur vindt het plenaire gedeelte plaats met Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland, als interessante hoofdspreker. Uiteraard sluiten we hierna af met een heerlijk buffet en voldoende gelegenheid om bij te praten.

Klik voor meer informatie en aanmelden:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-klaar-voor-de-start-2020-84594525503

 

Over het event

Hoofdspreker: Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland

De avond is mogelijk met dank aan onze sponsoren: Rabobank, mboRijnland, Van Leeuwen Catering, Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt

Programma

16:30 uur: inloop

17:00 uur: eerste ronde seminars

17:40 uur: tweede ronde seminars

18:10 uur: netwerken met hapje en drankje

18:30 uur: plenair gedeelte

19:30 uur: netwerkdiner

21:00 uur: einde van Klaar voor de Start 2020

Seminars
Rabobank – Financiëren Next Level

#nextlevelfinancieren

Laat je bijpraten over de financieringsmogelijkheden van de toekomst. Hoe maakt Rabobank financieringsvormen eenvoudiger en betrouwbaarder voor ondernemers.

Interwabo & Personal Logistics – Aanbesteden

#nextlevelaanbesteden

Aan de hand praktijkervaring geven we jou als ondernemer aansprekende voorbeelden en praktische tips over hoe ook jij kans maakt op opdrachten van een (lokale) overheid.

Luke Koppe – Generation Y

#nextlevelsamenwerken

The next generation, dat zijn wij. Jong, nieuwsgierig en een tikje ondeugend, op zoek naar aansluiting met het bedrijfsleven. Steeds meer topmanagers beginnen de waarde van de kader- en regelloze hersenspinsels van jongeren in te zien. Wat voor ons als jeugd normaal is, kan voor een ervaren ondernemer een game changer zijn. Zet jij de (on)kunde van gedreven jongeren al in? Kom en maak hiermee kennis!

Rose Online – Digitaliseren in jouw onderneming

#nextleveldigitaliseren

In een half uur nemen we je mee in kansen en aandachtspunten van digitalisering voor ondernemers. Van crosschannel, big data, slimme koppelingen tot privacy en dataveiligheid. Uiteraard bieden we een aantal concrete tips, waar je in 2020 mee aan de slag kunt.

Locatie

mboRijnland
Fluitpolderplein 7
2262 ED  Leidschendam

Wondernemers

College Tour

Op vrijdag 11 oktober is het eindelijk zo ver, een nieuwe editie van Wondernemers! Terug van weggeweest en weer net zo enthousiast als voorheen maken wij ons klaar voor een Vrijmibo die wordt ingeleid door onze eigen College Tour.

We zullen in gesprek gaan met een aantal ondernemers over hoe zij het ondernemen aanpakken. Het publiek krijgt de kans om vragen te stellen en op die manier net weer een beetje wijzer het pand te verlaten.

Deze netwerkborrel zal plaatsvinden in Studiehonk, een plek waar normaal gesproken huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Wij gaan jullie geen huiswerk meegeven maar hopen dat jullie het niet erg vinden om weer even in de huid te kruipen van studenten die klaar zijn om te leren!

We zien jullie heel graag op 11 oktober, de inloop is tussen 16.30 en 17.00 uur. Daarna begint het programma. Na het programma is er tijd en ruimte om lekker met elkaar te borrelen. Er zullen hapjes en drankjes gesponsord worden dus je hoeft niet met een lege maag te zitten. Wil jij ook sponsoren? Neem dan op tijd contact met ons op!

 

Geen voorjaarsbijeenkomst

 

Beste Wondernemers,

Wegens privéomstandigheden hebben wij besloten dat er dit voorjaar geen Wondernemersbijeenkomst zal plaatsvinden.

Gelukkig zijn we wel al aan het nadenken over een netwerk bijeenkomst voor het najaar. Ook staan we het hele jaar open voor suggesties voor locaties en invulling van de wondernemers-borrels. Voel je dus vrij om ons een mail te sturen met jouw ideeën.

Groetjes en we zien elkaar in het najaar!

Team Wonderladies

Klaar voor de Start

Nieuwjaars bijeenkomst 2019

Op 23 januari hebben we samen met de andere netwerkorganisaties uit de gemeente Leidschendam-Voorburg de Klaar voor de Start borrel georganiseerd. Het was een bijzondere middag en avond met als thema duurzaamheid. In de middag was er de mogelijkheid om 2 van de 3 inspiratiesessies bij te wonen. Aan het einde van de avond was er een plenaire presentatie en we sloten de avond af met een gezamenlijk diner. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan het evenement op facebook.

Wondernemers Academy

Vrijdag 12 oktober

Het is weer tijd voor een nieuwe bijeenkomst. Omdat we hebben gemerkt dat er veel behoefte is aan meer kennis en inhoud hebben we deze keer een Wondernemers Academy georganiseerd. Er komen 3 experts in hun vakgebied om een Masterclass te geven zodat je weer een beetje wijzer wordt. Als ondernemer moet je tenslotte ergens je kennis vandaan halen!

Inschrijven gaat via onze eigen website, het inschrijfformulier vind je op de pagina borrels. Daar zul je ook de instructies voor de betaling vinden. Je inschrijving is namelijk pas compleet na betaling.

Lees hieronder wat je op vrijdag 12 oktober allemaal kunt leren!

———————————————————–

Masterclass 1
Social media

Benieuwd naar welke hashtags, type content of call to actions werken op social media? Schrijf je dan in voor de social media workshop!

Velen denken dat social media zakelijk hetzelfde werkt zoals zij dat privé gewend zijn. In deze workshop leer ik je hoe je jouw social media kanalen kan inrichten voor jouw onderneming én welke kanalen en content het beste passen bij je doel.

Ik werk zelf als social media marketeer en deel 12 oktober graag mijn kennis en ervaring met jou. Na deze workshop ga je niet alleen naar huis met een plan voor jouw kanalen, maar ook boordevol ideeën en inspiratie om meteen aan de slag te kunnen!

———————————————————–

Masterclass 2
AVG en Privacy

Sinds 25 mei 2018 dient iedereen die persoonsgegevens verwerkt, vrijwel iedere organisatie dus, te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar wat is de AVG, waarom is deze wet er en wat moet je nou precies doen om aan de AVG te voldoen? Mag je bijvoorbeeld zomaar foto’s op social media delen?

Veel organisaties denken dat het een ICT of juridisch ‘probleem’ is maar het is juist veel meer een organisatorisch verhaal.

Op 12 oktober vertel ik daar graag meer over, maar dan wel vanuit een praktisch oogpunt en met concrete actiepunten.

———————————————————–

Masterclass 3
Work-Life balance

Doelen bereiken, resultaten boeken, onderscheidend zijn, thuis zaken op orde houden, relaties onderhouden en als het even meezit tijd voor jezelf pakken. Balans werk-privé: dé uitdaging voor iedere passievolle ondernemer.

Tijdens deze interactieve workshop leer ik jou waarom dat zo’n uitaging is voor je brein en laat ik jou ervaren hoe jij hierin makkelijk en snel kunt gaan voor optimale balans met behoud van je resultaten, energie en passie.

Speeddaten bij PuuRR

Wondernemers gaan Speeddaten

Afgelopen maandag 25 juni was het weer tijd voor een Wondernemersborrel. Omdat we tijdens de vorige borrels wel eens opvingen dat de Wondernemers met elkaar willen speeddaten, stond deze borrel in het teken van andere Wondernemers leren kennen. In een korte tijd leer je dan veel verschillende ondernemers kennen. Bij binnenkomst werden de jonge ondernemers verwelkomd met een banaan/aardbei/bailey’s smoothie. Na de opening van Kimberley de Jong mocht Mike Janssen van restaurant PuuRR aan de Vliet zichzelf voorstellen. Mike was speciaal voor Wondernemers op maandag open gegaan. Twee andere ondernemers kregen ook de kans om hun bedrijf te pitchen. René Dullaart-Heijkoop en Riekie Esser van Effero Uitvaartverzorging konden duidelijk vertellen waarom je niet de uitvaartverzorging van je verzekering hoeft te bellen. Want ook in deze branche zit veel kwaliteitsverschil. Daarna mocht Edwin Marijs vertellen over zijn pas gestarte onderneming in verzekeringen. Het is geen gek idee om als jonge ondernemer eens contact te zoeken met Edwin, hij kan je alles vertellen over zakelijke verzekeringen. Toen de pitches voorbij waren namen alle ondernemers plaats aan een tafeltje. In 5 minuten kon je elkaar vragen stellen, daarbij was de belangrijkste vraag; wat kunnen wij voor elkaar betekenen? Wij vinden het namelijk belangrijk dat je als ondernemer in onze gemeente er kan zijn voor andere ondernemers. Je kunt je kennis delen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden! Er zijn tijdens deze borrel een hoop mooie connecties gelegd. We kregen heel veel positieve feedback. De Wondernemers kijken al uit naar de volgende op 12 oktober!

netwerk voor jonge ondernemers

Wondernemers gaan Speeddaten

25 juni bij PuuRR aan de Vliet

Na velen verzoeken is de speeddate editie eindelijk daar. Tijdens alweer de 8e editie van Wondernemers kun je gaan speeddaten met andere ondernemers uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg. Tijdens zogenoemde netwerk-bijeenkomsten is het altijd lastig om in gesprek te gaan met ondernemers die je (nog) niet kent. Tijdens deze editie zorgen wij ervoor dat je op een leuke en laagdrempelige manier weer een handvol nieuwe Wondernemers leert kennen. Bij al deze nieuwe kennissen kun je uitspreken naar wat of naar wie je op zoek bent, bijvoorbeeld een samenwerking of een bepaald product. Maar je kunt ook je gesprekspartner koppelen aan de juiste Wondernemer. Zo kun je elkaar helpen en elkaars netwerk versterken! Dat is uiteindelijk waar Wondernemers om draait.

Ben je ook een ondernemer uit Leidschendam-Voorburg en ben je na 2010 gestart met je bedrijf? Dan is Wondernemers een platform voor jou! Op een leuke, gezellige en laagdrempelige manier leer je andere ondernemers kennen. De bijeenkomsten zijn altijd gezellig en ongedwongen. Ook niet onbelangrijk, toegang is helemaal gratis! En daarmee ook je “lidmaatschap”. Op die manier is het ook voor pas gestarte ondernemers interessant, want je hoeft geen hoge ledenkosten te betalen terwijl je nog niet eens weet of er iets uit komt. Het is gewoon leuk!

Deze editie zal plaatsvinden bij een heerlijk restaurant in Leidschendam aan de Vliet met een groot terras. Als we lekker weer hebben, dan kunnen we daar zeker van genieten! Meld je aan via het Facebook event of stuur een mail met je aanmelding, dan zien we je 25 juni 2018 bij Puurr aan de Vliet!

wondernemers@outlook.com