Over het platform

Het wondernemers-platform is ontstaan vanuit een gemis. In de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn voldoende mogelijkheden voor ondernemers, er zijn verschillende verenigingen voor ondernemers. Echter voldoen deze verenigingen niet aan de wensen die wij hebben als startende ondernemer. Vanuit dit gemis hebben we zelf een platform gestart, een ondernemers platform die laagdrempelig is en waar je geen ledenkosten hoeft te betalen om mee te doen. Een plek waar je andere ondernemers treft die in hetzelfde schuitje zitten. Een platform om ervaringen, ideeën, problemen en eventueel werk uit te wisselen.

Het platform bevindt zich op een digitaal niveau, hierbij kun je denken aan de Facebookpagina voor snelle updates, maar ook aan een besloten Facebookgroep voor leden waar de ondernemers vragen kunnen stellen en beantwoorden. De ene ondernemer heeft nou eenmaal meer kennis in huis over het ene onderwerp, en een ander juist over het andere onderwerp.

Maar het platform bestaat ook uit bijeenkomsten die ongeveer drie maal per jaar zullen plaatsvinden. Op de bijeenkomsten kun je andere ondernemers ontmoeten, kletsen en samen een drankje drinken. De bijeenkomsten zijn vooral vrijblijvend en laagdrempelig. Wel hebben we als doel dat het niet alleen een plek is van ontmoetingen, maar ook van nieuwe kennis en inspiratie. Daarom proberen we de bijeenkomsten interactief te maken met bijvoorbeeld een interessante spreker of activiteit. 

 

Het team achter Wondernemers

Kimberley de Jong

Ik ben een enthousiaste en drukke ondernemer binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg. Op 1 september 2012 ben ik mijn eigen praktijk Huid- & oedeemtherapie Kimberley de Jong begonnen en sinds 1 mei 2016 ben ik ook mede-eigenaar zijn van Beauty Instituut Damsigt. Ik vind het leuk om mijn vak uit te oefenen, mensen te helpen met huidproblemen of te laten ontspannen in ons drukke bestaan. Daarnaast houd ik van organiseren, structureren en plannen bedenken. Ik omring mij graag met enthousiaste mensen die net zo ondernemend zijn, genieten van hun werk en ambitie hebben om te groeien. Groeien kan doordat anderen het je gunnen, door goede contacten en door hard werken. Wondernemers is hierin een mooie verbinding, op een relaxte manier elkaar leren kennen zonder verplichtingen en zakelijke praatjes, dat hoop ik dat een Wondernemersborrel kan brengen, daar doen we in ieder geval erg ons best voor!

Vivian de Jong

Mijn naam is Vivian de Jong. In mei 2015 ben ik Vivide Personal Training & Coaching gestart. Het opstarten van een eigen onderneming bleek niet altijd makkelijker. Met onverwachte hulp van andere jonge ondernemers kwam ik steeds een stapje verder. Dit gun ik meerdere ondernemers en vanuit dat idee is Wondernemers bedacht.

 

Barbara Koppe

In het voorjaar van 2012 ben ik officieel voor mezelf begonnen onder de naam Barbara Koppe Photography & Design, maar in 2017 heb ik mijn onderneming gesplitst naar Studio op de Kop, een fotostudio voor particulieren en Koppe in beeld, een bureau voor visuele communicatie. Ondernemen is leuk, maar ondernemen betekent ook risico’s nemen. Ik heb vooral gemerkt dat je als startende ondernemer soms geduld moet hebben. Dat betekent niet dat je achterover kunt gaan leunen! Met hard werken, een doel voor ogen en de juiste sociale contacten komt je een heel eind. Een platform waar ondernemers elkaar kunnen leren kennen is dan ook niet alleen gezellig maar ook heel waardevol.