Wondernemers

In de spotlight

Het is weer 2023 en daarmee tijd voor een nieuwe Wondernemersborrel. Deze keer organiseren we een avondprogramma in het AMCO theater aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg. (Dit is naast theater Ludens) In dit sfeervolle en kleine theater zullen we op een ludieke manier gaan kennismaken met elkaar. De entree is gratis maar je moet je wel even aanmelden. Dat gaat heel makkelijk via Instagram. Ga naar onze feed en klik op registreren. De rest wijst zich vanzelf. Heb je geen Instagram? Stuur ons dan even een mailtje.

Het is belangrijk dat je voor deze keer je visitekaartjes meeneemt omdat het onderdeel zal uitmaken van het programma. Andere belangrijke informatie is dat de deur echt sluit om 19.30uur, zorg dus dat je voor die tijd binnen bent. Na het programma is er tijd en ruimte om vrij te borrelen. De entree is volledig gratis. Er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar.