Wondernemers Pubquiz

Op 9 juni 2024 verzamelde de Wondernemers zich in café de Hopkamer in Voorburg. In deze “bruine kroeg” mocht de 19e editie van Wondernemers plaatsvinden. Thomas en Bas stonden hier al jaren achter de bar maar op 1 januari 2024 mochten zij zichzelf officieel eigenaar noemen.

Welk evenement past er in een kroeg? Een pubquiz! Dus na een korte introductie werden de aanwezigen ingedeeld in een team, de teamleden leerden elkaar snel kennen want ze moesten wel een passende teamnaam bedenken. De quiz ging over de Wondernemers, over ondernemen in Nederland en onze gemeente en over verschillende aanwezige Wondernemers. Wist jij bijvoorbeeld dat de naam Karin van oorsprong Grieks is? En dat als Soin Total zich ooit zou vestigen in centraal Afrika dat ze haar bedrijfsnaam zou kunnen aanpassen naar Utunzaji kamili (wat de Swahilische vertaling is van Soin Total oftewel totale zorg in het Nederlands).

Kortom, het was weer een hele fijne editie van de Wondernemers. Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Hou dan onze social media in de gaten want daar zal je als eerste de updates krijgen.