Optimaal in Beeld

Op donderdagavond 8 juni organiseren wij weer een nieuwe Wondernemersborrel: Wondernemers – Optimaal in beeld en alle jonge en pas gestarte ondernemers uit de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn van harte welkom!  

De inloop is vanaf 19.00 uur bij Optima Forma, bij de rotonde op de hoek van de Rodelaan, Parkweg en het Oosteinde (Rodelaan 1). Een prachtig pand, een lang bestaand bedrijf maar recent overgenomen door 2 jonge ondernemers!

Om 19.30 uur starten we de avond met ons welkomwoord en maken we kennis met Bart en Isabel van Optima Forma, zorg dat je op tijd binnen bent! Na het welkomstwoord worden er drie inspiratiesessies gegeven in drie verschillende groepen. Je kunt bij binnenkomst kiezen voor één van deze sessies. Kom dus op tijd, want een groep heeft maar plek voor maximaal 10 personen. De sessies gaan over het visueel neerzetten van jezelf en je bedrijf. Hoe draagt een goede foto van jezelf bij aan je verkoop, hoe kun je een storyboard inzetten om jouw boodschap over te brengen, en wat zegt je visuele identiteit eigenlijk over jouw bedrijf? Houd voor de inhoud van de inspiratiesessies onze social media in de gaten!

Het zal een interactieve en leerzame avond worden, ingevuld door professionals. Dus of je nu 6 maanden of 6 jaar je eigen bedrijf hebt, kritisch naar jezelf en je onderneming kijken helpt je altijd verder. Leer van elkaar en inspireer de mensen om je heen! Aansluitend is er natuurlijk tijd om lekker te borrelen met een drankje in je hand en om verder te kletsen met de andere ondernemers uit de gemeente Leidschendam-Voorburg.  

De toegang tot dit event is gratis, maar we vragen je wel om je aan te melden. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers, we zouden het tof vinden als al die plekken gevuld zijn! Je kunt je aanmelden via instagram. Ga naar onze feed, klik op de knop registreren, vul de gegevens in en je ontvangt binnen een paar dagen een bevestiging van ons. (zie afbeelding in de bijlage) 

Heb je geen Instagram? Dan vragen we je om een mail te sturen met je aanmelding, vermeld daarin je volledige naam en bedrijfsnaam (voor op je naambordje), je website en je emailadres voor in ons ledenbestand. 

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook en/of instagram. Ken jij nog een ondernemer die net gestart is of al een tijdje bezig is maar zeker past bij de Wondernemers? Nodig hen ook uit en laat ze zichzelf aanmelden.

Hopelijk tot donderdag 8 juni bij Optima Forma, Rodelaan 1, 2272 JA Voorburg

Groetjes, 

Team Wondernemers  

Kimberley de Jong, Vivian de Jong en Barbara Koppe