Wondernemers Academy

Vrijdag 12 oktober

Het is weer tijd voor een nieuwe bijeenkomst. Omdat we hebben gemerkt dat er veel behoefte is aan meer kennis en inhoud hebben we deze keer een Wondernemers Academy georganiseerd. Er komen 3 experts in hun vakgebied om een Masterclass te geven zodat je weer een beetje wijzer wordt. Als ondernemer moet je tenslotte ergens je kennis vandaan halen!

Inschrijven gaat via onze eigen website, het inschrijfformulier vind je op de pagina borrels. Daar zul je ook de instructies voor de betaling vinden. Je inschrijving is namelijk pas compleet na betaling.

Lees hieronder wat je op vrijdag 12 oktober allemaal kunt leren!

———————————————————–

Masterclass 1
Social media

Benieuwd naar welke hashtags, type content of call to actions werken op social media? Schrijf je dan in voor de social media workshop!

Velen denken dat social media zakelijk hetzelfde werkt zoals zij dat privé gewend zijn. In deze workshop leer ik je hoe je jouw social media kanalen kan inrichten voor jouw onderneming én welke kanalen en content het beste passen bij je doel.

Ik werk zelf als social media marketeer en deel 12 oktober graag mijn kennis en ervaring met jou. Na deze workshop ga je niet alleen naar huis met een plan voor jouw kanalen, maar ook boordevol ideeën en inspiratie om meteen aan de slag te kunnen!

———————————————————–

Masterclass 2
AVG en Privacy

Sinds 25 mei 2018 dient iedereen die persoonsgegevens verwerkt, vrijwel iedere organisatie dus, te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar wat is de AVG, waarom is deze wet er en wat moet je nou precies doen om aan de AVG te voldoen? Mag je bijvoorbeeld zomaar foto’s op social media delen?

Veel organisaties denken dat het een ICT of juridisch ‘probleem’ is maar het is juist veel meer een organisatorisch verhaal.

Op 12 oktober vertel ik daar graag meer over, maar dan wel vanuit een praktisch oogpunt en met concrete actiepunten.

———————————————————–

Masterclass 3
Work-Life balance

Doelen bereiken, resultaten boeken, onderscheidend zijn, thuis zaken op orde houden, relaties onderhouden en als het even meezit tijd voor jezelf pakken. Balans werk-privé: dé uitdaging voor iedere passievolle ondernemer.

Tijdens deze interactieve workshop leer ik jou waarom dat zo’n uitaging is voor je brein en laat ik jou ervaren hoe jij hierin makkelijk en snel kunt gaan voor optimale balans met behoud van je resultaten, energie en passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *