Speeddaten bij PuuRR

Wondernemers gaan Speeddaten

Afgelopen maandag 25 juni was het weer tijd voor een Wondernemersborrel. Omdat we tijdens de vorige borrels wel eens opvingen dat de Wondernemers met elkaar willen speeddaten, stond deze borrel in het teken van andere Wondernemers leren kennen. In een korte tijd leer je dan veel verschillende ondernemers kennen. Bij binnenkomst werden de jonge ondernemers verwelkomd met een banaan/aardbei/bailey’s smoothie. Na de opening van Kimberley de Jong mocht Mike Janssen van restaurant PuuRR aan de Vliet zichzelf voorstellen. Mike was speciaal voor Wondernemers op maandag open gegaan. Twee andere ondernemers kregen ook de kans om hun bedrijf te pitchen. René Dullaart-Heijkoop en Riekie Esser van Effero Uitvaartverzorging konden duidelijk vertellen waarom je niet de uitvaartverzorging van je verzekering hoeft te bellen. Want ook in deze branche zit veel kwaliteitsverschil. Daarna mocht Edwin Marijs vertellen over zijn pas gestarte onderneming in verzekeringen. Het is geen gek idee om als jonge ondernemer eens contact te zoeken met Edwin, hij kan je alles vertellen over zakelijke verzekeringen. Toen de pitches voorbij waren namen alle ondernemers plaats aan een tafeltje. In 5 minuten kon je elkaar vragen stellen, daarbij was de belangrijkste vraag; wat kunnen wij voor elkaar betekenen? Wij vinden het namelijk belangrijk dat je als ondernemer in onze gemeente er kan zijn voor andere ondernemers. Je kunt je kennis delen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden! Er zijn tijdens deze borrel een hoop mooie connecties gelegd. We kregen heel veel positieve feedback. De Wondernemers kijken al uit naar de volgende op 12 oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *