Wondernemers Nieuwjaarsborrel 2017

Proost mee en leer je mede-ondernemers kennen!

2016 was een fantastisch jaar voor Wondernemers; de eerste bijeenkomst was een groot succes en de daaropvolgende bijeenkomsten waren op z’n minst zo leuk, Wondernemers werd officieel geregistreerd als stichting, er zijn heel veel leuke contacten gelegd en we hebben heel veel zin om nog zo’n geweldig Wondernemersjaar in te gaan! Op 10 januari 2017 willen we heel graag met alle bestaande en heel veel nieuwe Wondernemers proosten op een nieuw en knallend ondernemersjaar! De borrel zal in het teken staan van het leggen van nieuwe contacten en het leren kennen van mede-ondernemers. Proost je met ons mee?

Let op: aanmelden is verplicht! Maar dat kan simpel via het Facebookevent, of via de mail. Ben je een nieuwe Wondernemers? Vermeld dan even wie je bent, wat je doet, je bedrijfsnaam en je website. 

www.facebook.com/wondernemers
wondernemers@outlook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *