Wondernemers Voorjaarsbijeenkomst bij Casa Niraï


De vijfde bijeenkomst alweer, en de groep met pas gestarte en jonge ondernemers lijkt alleen maar groter te worden! Ook deze keer lieten de bekende gezichten zich weer zien en mochten we weer een groep nieuwe Wondernemers verwelkomen. Deze keer was de Wondernemers bijeenkomst in Casa Niraï, een gezellige ruimte waar verschillende soorten workshops worden georganiseerd. De ruimte is beschikbaar voor zzp’ers om te huren. Niraï Melis, de bedenken van Casa Niraï, vertelde in haar introductie verhaal hoe het allemaal begonnen is. En het mooiste van dit verhaal is dat Wondernemers daar een grote rol in heeft gespeeld! Doordat zij, als startende ondernemer, op de Wondernemers bijeenkomsten aanwezig is geweest, heeft zij nu een goedlopende zaak! En daar zijn wij als oprichters van Wondernemers trots op!

Na het introductiepraatje van Kimberley en Niraï mocht onze gastspreker aan het woord. Alexander Wijninga is al sinds zijn 17e ondernemers, ook al is hij nu pas 23, hij lijkt al een oude rot in het vak. Als student had hij een onderneming vanuit zijn studentenkamer, en dat liep hartstikke goed. Hij breidde uit, bleef groots denken, wilde meer en kreeg ook meer. Hij nam een risico in het ondernemen en dat ging heel lang goed, tot het even niet meer goed ging en hij en zijn compagnon zichzelf failliet moesten verklaren. Maar een ondernemer in hart en nieren gaat niet bij de pakken neerzitten, die ondernemer zet door en maakt een succesvolle doorstart met Watermelon Ventures! Zo gezegd, zo gedaan, inmiddels heeft Alexander weer een goedlopende zaak en hij zou niets anders willen dan ondernemen. Hij deelde zijn inspirerende verhaal met alle aanwezige Wondernemers.

Na zijn presentatie werd er door Chris Melis, van casa Niraï, een heerlijk buffet geopend. Chris serveerde drie soorten pasta’s waar de Wondernemers zichtbaar van smulden. Onder het genot van deze lekkernijen werd er uitgebreid gesproken en kennis gemaakt. De ondernemers wisselde tips uit, ervaringen en stelden elkaar vragen. Precies waar de Wondernemersbijeenkomsten voor bedoeld zijn!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde vijfde bijeenkomst en we kijken nu alweer uit naar de volgende bijeenkomst in het najaar. Het is een fantastische ervaring om ondernemers uit Leidschendam-Voorburg met elkaar te verbinden en om kennis te maken met deze enthousiaste en ambitieuze groep mensen. Wij van Wondernemers gaan hier voorlopig nog even mee door!

Was je erbij? Of was je er niet bij maar wil je toch even sfeer proeven? Check de foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *