Over het platform

Het wondernemers-platform is ontstaan vanuit een gemis. In de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn voldoende mogelijkheden voor ondernemers, er zijn zelfs verenigingen voor ondernemers. Echter voldoen deze verenigingen niet aan de wensen die wij hebben als startende ondernemer. Vanuit dit gemis hebben we zelf een platform gestart. een ondernemers platform die laagdrempelig is en waar je geen ledenkosten hoeft te betalen om mee te doen. Een plek waar je andere ondernemers treft die in hetzelfde schuitje zitten. Een platform om ervaringen, ideeën, problemen en eventueel werk uit te wisselen.

Het platform bevindt zich op een digitaal niveau, hierbij kun je denken aan de Facebookpagina voor snelle updates, maar ook aan het ondernemersforum waar ondernemers vragen kunnen stellen en beantwoorden. De ene ondernemer heeft nou eenmaal meer kennis in huis over het ene onderwerp, en een ander juist over het andere onderwerp.

Maar het platform bestaat ook uit bijeenkomsten die drie maal per jaar zullen plaatsvinden. Op de bijeenkomsten kun je andere ondernemers ontmoeten, kletsen en samen een drankje drinken. De bijeenkomsten zijn vooral vrijblijvend en laagdrempelig. Wel hebben we als doel dat het niet alleen een plek is van ontmoetingen, maar ook van nieuwe kennis en inspiratie. Daarom proberen we de bijeenkomsten interactief te maken met een leuke spreker.

 

Het team achter Wondernemers

Kimberley de Jong

Ik ben sinds 1 september 2012 eigenaar van Huid- & oedeemtherapie Kimberley de Jong en sinds 1 mei 2016 ook mede-eigenaar zijn van Beauty Instituut Damsigt. Ik omring mij graag met enthousiaste mensen die ook toekomstdromen hebben en ambitie om te groeien. Groeien kan doordat anderen het je gunnen, door goede contacten en door hard werken. Wondernemers zal hierin hopelijk een mooie rol krijgen.

Vivian de Jong

Mijn naam is Vivian de Jong. In mei 2015 ben ik Vivide Personal Training & Coaching gestart. Het opstarten van een eigen onderneming bleek niet altijd makkelijker. Met onverwachte hulp van andere jonge ondernemers kwam ik steeds een stapje verder. Dit gun ik meerdere ondernemers en vanuit dat idee is Wondernemers bedacht.

 

Barbara Koppe

In het voorjaar van 2012 ben ik officieel voor mezelf begonnen onder de naam Barbara Koppe Photography & Design. Ondernemen is leuk, maar ondernemen betekent ook risico’s nemen. Ik heb vooral gemerkt dat je als startende ondernemer soms geduld moet hebben. Dat betekent niet dat je achterover kunt gaan leunen! Met hard werken, een doel voor ogen en de juiste sociale contacten komt je een heel eind. Een platform waar ondernemers elkaar kunnen leren kennen is dan ook niet alleen gezellig maar ook heel waardevol.