Wondernemers

College Tour

Op vrijdag 11 oktober is het eindelijk zo ver, een nieuwe editie van Wondernemers! Terug van weggeweest en weer net zo enthousiast als voorheen maken wij ons klaar voor een Vrijmibo die wordt ingeleid door onze eigen College Tour.

We zullen in gesprek gaan met een aantal ondernemers over hoe zij het ondernemen aanpakken. Het publiek krijgt de kans om vragen te stellen en op die manier net weer een beetje wijzer het pand te verlaten.

Deze netwerkborrel zal plaatsvinden in Studiehonk, een plek waar normaal gesproken huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Wij gaan jullie geen huiswerk meegeven maar hopen dat jullie het niet erg vinden om weer even in de huid te kruipen van studenten die klaar zijn om te leren!

We zien jullie heel graag op 11 oktober, de inloop is tussen 16.30 en 17.00 uur. Daarna begint het programma. Na het programma is er tijd en ruimte om lekker met elkaar te borrelen. Er zullen hapjes en drankjes gesponsord worden dus je hoeft niet met een lege maag te zitten. Wil jij ook sponsoren? Neem dan op tijd contact met ons op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *