Wondernemers gaan Speeddaten

25 juni bij PuuRR aan de Vliet

Na velen verzoeken is de speeddate editie eindelijk daar. Tijdens alweer de 8e editie van Wondernemers kun je gaan speeddaten met andere ondernemers uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg. Tijdens zogenoemde netwerk-bijeenkomsten is het altijd lastig om in gesprek te gaan met ondernemers die je (nog) niet kent. Tijdens deze editie zorgen wij ervoor dat je op een leuke en laagdrempelige manier weer een handvol nieuwe Wondernemers leert kennen. Bij al deze nieuwe kennissen kun je uitspreken naar wat of naar wie je op zoek bent, bijvoorbeeld een samenwerking of een bepaald product. Maar je kunt ook je gesprekspartner koppelen aan de juiste Wondernemer. Zo kun je elkaar helpen en elkaars netwerk versterken! Dat is uiteindelijk waar Wondernemers om draait.

Ben je ook een ondernemer uit Leidschendam-Voorburg en ben je na 2010 gestart met je bedrijf? Dan is Wondernemers een platform voor jou! Op een leuke, gezellige en laagdrempelige manier leer je andere ondernemers kennen. De bijeenkomsten zijn altijd gezellig en ongedwongen. Ook niet onbelangrijk, toegang is helemaal gratis! En daarmee ook je “lidmaatschap”. Op die manier is het ook voor pas gestarte ondernemers interessant, want je hoeft geen hoge ledenkosten te betalen terwijl je nog niet eens weet of er iets uit komt. Het is gewoon leuk!

Deze editie zal plaatsvinden bij een heerlijk restaurant in Leidschendam aan de Vliet met een groot terras. Als we lekker weer hebben, dan kunnen we daar zeker van genieten! Meld je aan via het Facebook event of stuur een mail met je aanmelding, dan zien we je 25 juni 2018 bij Puurr aan de Vliet!

wondernemers@outlook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *