Eerste Wondernemersborrel van 2018

2018 Let’s Go!

Op 15 januari hebben we samen met de andere Wondernemers het glas geheven op een geweldig nieuw jaar. Buiten kwam het met bakken uit de lucht, binnen was het gezellig en warm. De enige bakken die we binnen hadden waren de bakken met echte en lekkere koffie.

Bij binnenkomst kregen alle ondernemers een naambordje, ook konden zij een visitekaartje op het bord plakken, zo konden andere Wondernemers zien welke ondernemers aanwezig waren. Zodra de jassen over het klimrek (geïmproviseerde garderobe) gehangen waren konden de Wondernemers met elkaar proosten en borrelen met een glaasje bubbels. Er stonden kleine snacks en genoeg drankjes klaar om de trek te stillen.

Barbara opende de borrel met een welkomstwoord, daarna nam Richard Baars het woord. Richard vertelde vol passie over de koffie van Wings & Roots, de aanwezige Wondernemers werden meegenomen in de wereld van de koffie. Na het praatje van Richard werd een Mentimeter opgestart. Barbara gebruikte deze interactieve meet-tool om de sfeer en wensen onder de Wondernemers te peilen. De Wondernemers kregen de kans om hun wensen en doelen voor 2018 te delen en om uit te spreken wat zij graag van Wondernemers zouden willen. Alle antwoorden worden meegenomen voor de volgende borrel.

Later op de avond gaf Richard nog een heuse Coffee-experience. De gasten konden de bonen zien, voelen, ruiken en proeven. Iedereen gaat van koffie houden als je Richard hoort spreken.

Kortom, het was weer een groot succes, deze Wondernemersborrel. In het voorjaar staat weer een nieuwe borrel op de agenda. Hou de facebook pagina in de gaten voor directe updates!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *