Kom gluren bij de buren!

9 oktober v.a 17.00

Het is weer tijd voor een nieuwe borrel! En deze keer mag je komen gluren en borrelen! Hoe leuk is dat!

Op 9 oktober zetten de ondernemers van het Alphagebouw (Bedrijfsverzamelgebouw van Conceptors aan de van Alphenstraat) hun deuren open, speciaal voor alle Wondernemers!

Bij binnenkomst krijg je een plattegrond, je mag zelf op zoek gaan naar de verschillende ruimtes. Kom jij als één van de eerste in iedere ruimte, dan staat er in de borrel ruimte een heuse goodie-bag op je te wachten! Er zijn verschillende ondernemers die een klein cadeautje hier in achterlaten. Maar let op! Er zijn maar een beperkt aantal goodie-bags en op = op! (Ohja, jij kunt natuurlijk ook je zichtbaarheid vergroten door een bijdrage te leveren aan de goodie-bag! Heb je een leuke toevoeging? neem dan even contact met ons op!)

Fotograaf Vincent Kos stelt zijn fotostudio beschikbaar voor een gezellige borrel na je speurtocht door het gebouw. Tijdens de borrel is er genoeg tijd om te sparren met mede-(w)ondernemers, deel je ideeën, praat over problemen en beantwoord elkaars vragen. Delen is uiteindelijk waar iedereen beter van wordt!

Kom van 17.00 tot 19.00 gluren, vanaf 19.00 kun je een wijntje/biertje/frisje drinken tijdens een hand borrelnootjes en een goede gesprekspartner.
Natuurlijk zien we je 9 oktober weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *