Proost! Op het nieuwe jaar!

Wondernemers Nieuwjaarsborrel 2017

Proosten op het nieuwe jaar en het leren kennen van je mede-ondernemers. Dat was het doel van deze eerste Wondernemers bijeenkomst van 2017. En dat is zeker gelukt, het beloofd een prachtig ondernemersjaar te worden!

In Het Danskantoor op de Damlaan waren veel bekende gezichten te zien maar er was ook een hele fijne opkomst van nieuwe Wondernemers. Het is heel leuk om te zien hoe de ondernemers uit de verschillende branches goed met elkaar klikken. Onder het genot van een drankje en verse sushi van Sushi No.1 kan het ook niet anders dan gezellig zijn.

Na het heffen van het glas kreeg als eerst Mira Moreno het woord. De gastvrouw van deze avond is oprichter van Stichting dansen aan de Vliet. In Het Danskantoor worden veel leuke lessen en (dans)activiteiten georganiseerd. Maar voor vanavond werd Het Danskantoor ingericht als gezellige borrellocatie voor Wondernemers. Na Mira mocht Eline Zuiderwijk aan het woord. Zij is diëtiste en heeft sinds dit jaar met Vivian de Jong een heel fijn programma opgezet voor een gezonde start van het nieuwe jaar. Eline helpt je verder als je op zoek bent naar een gezonde leefstijl. Als laatste heeft Wethouder Saskia Bruines gesproken. Zij noemde de Wondernemers een fantastisch gezelschap waar de gemeente Leidschendam-Voorburg absoluut baat bij heeft. Zonder de ondernemers zou onze gemeente ook geen lekkere woongemeente kunnen zijn. Saskia heeft verteld waarvoor de ondernemers bij de gemeente terecht kunnen en hoezeer zij de ondernemers waardeert.

De Pitches van verschillende sprekers zijn vaste prik op de Wondernemers bijeenkomsten. Zo krijgt iedere Wondernemer een keer exposure. Daarnaast probeert de organisatie altijd iets anders te doen voor de aanwezige ondernemers. Op die manier worden de borrels en bijeenkomsten nooit saai! Zoals de oprichters van Wondernemers zelf ook ervaren is het voor veel ondernemers een vervelende taak om te netwerken. Op de Wondernemersborrels wordt er een oplossing bedacht zodat netwerken ineens best heel leuk kan zijn! Volgens de organisatie is het belangrijk om je mede-ondernemers te leren kennen. Als je verschillende ondernemers kent is het heel gemakkelijk om je diensten of taken aan te bevelen bij iemand anders. Op die manier wordt het netwerk heel waardevol. Het Wondernemers netwerk is een fundering, een platform waar veel verschillende ondernemers elkaar kennen en elkaar aan de juiste mensen kunnen koppelen. Om die fundering te versterken werd er een netwerkspel gespeeld met vragen en antwoorden. De Wondernemers kennen elkaar weer een beetje beter. Er zijn weer veel mooie contacten gelegd, de Wondernemers hebben zin in het nieuwe jaar!

Ben jij ook een Wondernemer? Een jonge, startende ondernemer in de gemeente Leidschendam-Voorburg? Volg de Facebookpagina of de website om op de hoogte te blijven van nieuws en de volgende bijeenkomsten.

www.facebook.com/wondernemers

www.wondernemers-platform.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *